Pradedame 2010-ųjų sezoną. Asfaltas!

Po truputi atidarome 2010 metų NEVERLENDO sezoną. Jau antrą savaitgalį keliauju į savo sodybą. Nors dar šalta ir drėgna, tačiau čia visada yra ką veikti. Sniegui pasitraukus, 100 m. spinduliu pasimatė daugybė šiukšlių. Įvairiausi celofanai, buteliai, difuzinės plėvės atraižos, vatos ir dar visoks koks chlamas kurį užveisė apsileidėliai masonai. Tai einu su maišais ir kemšu :)

Pats namas atrodo peržiemojo be nuostolių. jokių įsiklilimų, jokių "pamatų iškėlimų" ar nusėdimų. Tad džiaugiuosi, atrodo statyba kokybiška. Pasiteisino pastangos viską daryti pagal konstrukcinį projektą. Name šiaip jau sausa, nors viduje dar jaučiasi šaltukas. Tad vėdinu atsidaręs langus. Perdanga vienoje vietoje iš apačios drėgna, spėju tai vanduo, kuris susikaupė ištirpus sniegui kuris buvo pripūstas į antrą aukštą, kol dar nebuvo langų. Tad laukiu šilumos, kad viskas kaip reikiant išdžiūtų.

Kita puiki sezono naujiena: pradedamas kloti asfaltas. Žvirkeliukas besitęsiantis nuo didžiojo plento, pro Neverlendą ir bėgantis tolyn į gyvenvietes, šiais metais bus asfaltuotas. Jėga :) Šią žinią prieš kelias dienas telefonu raportavo kaimynas, o šiandiena štai pasitiko daug žadantis stendas:


Tai va tokie reikalai. Na, o čia dar vienas straipsniukas, amžinąja, ramybės neduodančia tema "kam man tas namas? Geras butas - štai kur tikra lietuvio svajonių viršūnė". Gero skaitymo. Ate

Komentarai

  1. Perdanga ilgai neisdzius-reikia pragrezti skyle ir vanduo visas isbegs. Tik atsargiai su elektriniu graztu ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nulinė kanalizacija: vamzdžiai atgulė į žemę

Pakalimai

3/4