Šis bei tazzz

Sveikinu sulaukus auksinio, saulėto ir jaukaus rudens. Myliu rudenį, jis viską nuramina, visus nusodina, visiems primena, kad gyvenimas ne vien šventė ir dažniausia atneša naujovių ir tai yra puiku.

Šį rudenį naujovių netrūksta ir mano gyvenime ir pagaliau puikių naujovių :) Pirmoji yra tai, kad šį rugsėjį vėl grįžau į mokslų suolą, vėl tapau studentu :) Juk kol mokaisi, tol esi perspektyvus, net jeigu ir nebejaunas. Taip, man 36 ir aš vėl pirmakursis. 


Antroji naujovė yra tiesiogiai susijusi su Neverlendu, nes po kiek daugiau nei ketverių metų vėl įžengiau į savo namus, į savo butelį Vilniuje. Iš seniau sekantys mano dienoraštį gal ir pamena, kad Neverlendą pradėjau statyti 2009 metais, jį įpusėjus praradau darbą, o netrukus, 2010-taisiais ir šeimą. Tada vykstant siaubingam skyrybų procesui, bankas sustabdė namo statybų finansavimą ir jo neatnaujino net pasibaigus visam skyrybų draskymuisi (pernai vasarą). "Genealių" Kubiliaus valdymo metais priimtų sprendimų dėka (konkrečiai "atsakingo skolinimosi" nuostatų įvedimas), skolinimasis tapo taip suvaržytas, kad bankas nė nebeturi teisės leisti užbaigti pradėto projekto. Anot banko, pratęsti liko lyg ir viena galimybė: parduoti savo butuką ir jau tada kažkaip užbaigti tą statybą. O manąjį butuką, kaip žinia, buvo paveržusi mano buvusi išrinktoji, tad kol ji neišsitarabanijo, visam gyvenimui buvo "užtrauktas rankinis stabdis". Keturi metai... 

Na, dabar kaip ir teoriškai perėjome į kitą etapą ir vėl bandysiu keliauti į banką ir kalbėtis. Mano paskola SEB banke, o šis bankas, kaip žinia, pasižymi žmonišku ir gan lanksčiu požiūriu į sudėtingas situacijas, tad tikiuosi kažkaip išsispręsime. 

O kol kas valome dulkes, mokomės lotynų kalbą ir puoselėjame Neverlendą...

Neverlende - savos naujienos :) kaimynas baigė namo statybas, lauko apdailą ir pradėjo įrengimo darbus. Kaimynystėje stojo tikrai gražus baltas dvaras, dabar ten tvarkomas ir "gerbūvis". O ta proga aš toliau sėju eglaites palei ribą. Dešiniau matyti įbestas kuolas, tai mūsų rubežius :) Eglutes atitraukiau veik 2 metrus, mat kaimynas prisiekė ten suręsti tvorą. Tad 2 metrai manau bus pats tas. Tarpai tarp eglučių 30-50 cm. turėtų gautis gera gyvasienė.

Neverlende šį rudenį dera grybai. Štai, apeini parkelį ir turi vakarienę

Kazlėkų šeimyna :)

Na ir plaštakės gražuolės :)

Beje, laukuose nuimtas derlius. Pamenate, laisvąsias Neverlendo žemes išnuomojau kaimynui, kuris užsiaugino miežių ar ko ten. Kol neatsiranda daugiau entuziastų išdrįstančių įsigyti sklypelį ir apsigyventi Neverlendo kaimynystėje, kaimybnas p. Silvestras dabar ten aria ir dirba tas žemes. Gražu. Nuotraukoje matyti eglutė Kalėdos 2007 :)   

O kita eglutė Kalėdos 2008 deja, šią vasarą neatlaikė karščių ir sausrų ir "pakratė kojas". Tačiau toje eglutėje apsigyveno koks tai paukštelis. Radau jau apleistą lizdelį

Štai, kaimyno "bernai" veža suktukuose susuktus šiaudus

O čia jau iš kitos vietovės - Trakų kelyje yra toks kukurūzų labirintas. Nuostabi vieta praleisti su vaikais savaitgalį ir netik. Didžiulis labirintas ir labai linksmas, o svarbiausia šeimininkai su polėkiu. Štai kokių instaliacijų ten įrengė :)




Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nulinė kanalizacija: vamzdžiai atgulė į žemę

Pakalimai

3/4